HRS

piątek, 30 maja 2014

Fotorelacja - Warsztaty QMP-Dobra Wołowina - 28.05.2014

Ze zwycięzcą I Edycji Top Chef Polska -

Martin Gimenez Castro

 W dniu 28.05 byłem na świetnych warsztatach prowadzonych przez Grzegorza Łapanowskiego. Warsztaty dotyczyły dań z wołowiny, która jest produkowana i certyfikowana w Polsce - QMP Dobra Wołowina. Poniżej fotorelacja z warsztatów. Jeżeli chcecie jakiś przepis na danie, piszcie w komentarzach, postaram się podesłać :)





Menu warsztatów


Z Grzegorz Łapanowski

Biedny kawałek wołowiny, do którego dorwały się blogerki z aparatami

Po przygotowaniu potraw - degustacja

Chimichuri fajita- udziec

Rostbef i antrykot, musi masło, pieczony czosnek, demi, grzyby, orzechy, umami kombo pak choi

Rostbef grilowany z risotto z pęczaka z serem roquefort, czosnek confit, palone siano i sałatka z musztardowca i portulak-clejtonia

Martin podpala siano do wędzenia

Gyutataki

Beef w grzybach i winie

Stir fry sezamowe

Uczestnicy warsztatów

2 komentarze:

Dzięki za odwiedzenie bloga :)
Prosimy o pozostawienie śladu po sobie w postaci opinii :) Anonimowi niech zostawią swoje imie.
Dziękujemy za wszystkie komentarze

Zobacz także:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...